TORBICA RUKSAK CRNI

115,00  (866,47 KN)

Unikatne torbica oslikana akrilnim bojama za kožu.

SKU: TR01 Kategorija:

OPIS

Materijali: 100% nautički skaj, unutrašnjost: 100% poliester, akrilne boje za kožu, drvena ručka.

Ovaj unikatni ruksak je crne boje, a izrađuje se po narudžbi . U potpunosti je ručne izrade, krojen, šivan i obojan postojanim akrilnim bojama za kožu. Čvrsto tijelo od umjetne kože sa prepoznatljivim oslikanim preklopom ima malu obojanu drvenu ručku i ramenice podesive za sva leđa. Na leđima ima mali džepić, a unutra veliki sa zatvaračem za lakše organiziranje i pronalaženje stvari. Kombinacije boja torbice, preklopa i ručke mogu se prilagoditi Vašim željama, samo upišite u komentar/napomenu prilikom narudžbe. Ruksak dolazi zaštićen u poklon platnenoj vrećici.

Kupnjom torbice/ruksaka kupujete ne samo još jednu torbu već razigranu bajku jedne umjetnice koja kroz torbu, kao nezaobilazni ženski accessories, želi da i Vi osjetite svu radost koju te torbice nose u sebi. Nosite i Vi bajku kreiranu samo za Vas. Nosite 100% hrvatski proizvod, nosite ARtBag.

Za izradu ovog jedinstvenog ruksaka potrebno je do 5 sati pri čemu samo oslikavanje traje i do 7 dana zbog nanošenja više slojeva boje i sušenja. Krajnji rok za isporuku je 21 dan nakon narudžbe i uplate.

Dodatne informacije

Dimenzije 31 × 7 × 35 cm

DOSTAVA I PLAĆANJE

Plaćanje se vrši na transakcijski račun, a slanje slijedi nakon primljene uplate na račun:

IBAN: HR4123600001102888177

Dostava za Hrvatsku:

    • cijena dostave:  5 EUR -Tisak*, 8 EUR – GLS
    • cijena dostave za nakit: 3 EUR – HP
    • osobno preuzimanje: besplatno

*Napomena: artikli koji dimenzijom prelaze 30x40cm mogu se slati isključivo putem GLS-a.

Dostava za inozemstvo na upit.